Kost og Krop

Posted on by

Sæson 2022

Sæson 2021

Kost og Krop efterårssæson 20 startede i coronaens tegn med kold mad og god arbejdsafstand.
Menu:

Salat med avokado, små kartofler, rejer og dressing
Skøn Og Cremet Rissalat Med Kylling, Bacon Og Grøntsager
Jordbærdessert

Kost og Krops efterårssæson 19 start var et tema med bogstaverne W og F
Wokstrimler med karamelliserede grøntsager
Fransk blåbærtærte
Hindbær-limonade Float

Farserede porrer
Frugtsalat
Mørbradgryde med ris
Gullashsuppe
Eksotisk kyllingesalat
Hurtigbagt brød
Jagtgryde
Kost og Krops forårssæson 19 start var et tema med barndoms minder
Rejetærte
Kina fars livret
Mickey Mouse kage
Louises barndoms minder
Tunmousse med smør
Forloren Pindsvin
Lækker hj. lavet trefarvet is
Lisbeths barndoms minder
Kyllingeburger
Pandekage med banan
Peters barndoms minder
Pølsehorn
Frikadeller
Råkost salat
Carstens minder
Kyllingebryst svøbt i bacon med persillesovs
Hindbærroulade med is
Lones idèer
Porre-skinke-pasta tærte
Broccoli tærte
Rabarbertærte
Kost og Krops efterårssæson 18 start var et tema med finsk mad
Salat med vandmelon
Pirog med kødfyld
Pasta med bacon
Blåbærtærte
Engelsk inspireret mad
Porre-kartoffelsuppe med bacon
Shepards Pie
Pære-æble-blomme dessert
Jule inspireret mad
Gravad laks med asparges og hj. dressing
Glaseret skinke med stuvet spinat og brunede kartofler
Chokolade dessert med hj. marengs