Sæson 2022






Sæson 2021








Kost og Krop efterårssæson 20 startede i coronaens tegn med kold mad og god arbejdsafstand.
Menu:
Salat med avokado, små kartofler, rejer og dressing
Skøn Og Cremet Rissalat Med Kylling, Bacon Og Grøntsager
Jordbærdessert

Kost og Krops efterårssæson 19 start var et tema med bogstaverne W og F Wokstrimler med karamelliserede grøntsager Fransk blåbærtærte Hindbær-limonade Float | Farserede porrer Frugtsalat |
Mørbradgryde med ris Gullashsuppe | Eksotisk kyllingesalat Hurtigbagt brød Jagtgryde |
Kost og Krops forårssæson 19 start var et tema med barndoms minder Rejetærte Kina fars livret Mickey Mouse kage | Louises barndoms minder Tunmousse med smør Forloren Pindsvin Lækker hj. lavet trefarvet is |
Lisbeths barndoms minder Kyllingeburger Pandekage med banan | Peters barndoms minder Pølsehorn Frikadeller Råkost salat |
Carstens minder Kyllingebryst svøbt i bacon med persillesovs Hindbærroulade med is | Lones idèer Porre-skinke-pasta tærte Broccoli tærte Rabarbertærte |
Kost og Krops efterårssæson 18 start var et tema med finsk mad Salat med vandmelon Pirog med kødfyld Pasta med bacon Blåbærtærte | Engelsk inspireret mad Porre-kartoffelsuppe med bacon Shepards Pie Pære-æble-blomme dessert |
Jule inspireret mad Gravad laks med asparges og hj. dressing Glaseret skinke med stuvet spinat og brunede kartofler Chokolade dessert med hj. marengs |










Porre-skinke-pasta tærte,
Broccoli tærte og Rabarbertærte

Wokstrimler med karamelliserede grøntsager
Fransk blåbærtærte
Hindbær-limonade Float


Gullashsuppe

Hurtigbagt brød
Jagtgryde