Startsiden

 

 Al undervisning på Handi-K@ foregår under Lov om Folkeoplysningen

 


 

Handi-K@

Engtoften 7

8260 Viby J

Tlf.nr.: 7847 7380

Fax.nr.: 7847 7794

E-mail: handi-ka@handi-ka.dk

Se mere

 


ElevsidenMr K har udgivet en cd

Du kan købe cd'en af Mr K (Krystian)


Fokusuge om fælleskaber
 

Lidt stemningsfotos fra Sølundfestival, Kunst hjørnet og

de dejlige grønne planter


 Louise fra ForSpring har været med i en forestilling på Århus Teater

ForSpring:

Jespers Powerpoint projekt

"Hvordan fandt jeg arbejde?"

 


 

Handibruger info:
 

En gang årligt holder vi et stort fællesmøde for alle deltagere, frivillige, personale og ledelse. Før dette fællesmøde har vores deltager organ: Handi-Bruger valgt en repræsentant fra hver daghøjskolelinie, samt en repræsentant fra Projektdelen – som denne dag præsenteres for alle Handi-K@ere. Yderligere er der valgt en suppleant til hver repræsentant.

På Fællesmødet snakker vi om hvilke lidt større problematikker, fremtidige procedurer, opgaver og muligheder, der skal sættes særligt ind overfor det kommende år. Der nedsættes tovholdere og udvalg – efter interesse og kompetencer – der forfølger de forskellige emner. Alle Handi-K@ere - såvel deltagere, frivillige, personale, ledelse – kan blive sådanne tovholdere og udvalgsmedlemmer, der forfølger helt bestemte ting i løbet af året. Handi-Bruger laver og opdaterer en liste over tovholdere og udvalg.

Handi-Bruger er i sin nuværende form ret ung – fra foråret 2006. Det handler for Handi-Bruger om at finde en form, hvor alle deltagere kan få en stemme og en indflydelse i det liv, vi har sammen på Handi-K@. Ligeledes skal Handi-Bruger samt fællesmødet hjælpe til, at vi kan styrke hinanden i at få ændret også på de ting, der ligger andre steder i samfundet – f.eks. tilgængeligheden lokalt, nedskæringer i handicapkørslen i Århus osv.......

Handibrugers e-mail adresse:

handibruger@handi-ka.dk

Tilbage til toppen

 

Her finder du   Handibøllerne

 

 

Tilbage til toppen